Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau

Bestelwagen huren Wenduine? Ben je woonachtig in Wenduine of in een andere gemeente in de kuststreek? Zoals Oostende, Westende, De Haan, Middelkerke of Knokke Heist? En heb je een bestelwagen nodig, bijvoorbeeld voor een verhuizing of om goederen te vervoeren? Dan zit je hier goed bij Mayday, bij ons kan je goedkoop en zeer gemakkelijk een bestelwagen huren.

Bestelwagen huren Wenduine bij Mayday

Misschien ben je bezig met het opknappen van je huis, en zoek je een vervoermiddel om je materiaal te vervoeren.  Onze bestelwagens zijn ook ideaal als je een grote bestelling wil ophalen bij de haven of vliegveld. Wat voor bestelwagen je ook zoekt, hier vind je  je precies wat je nodig hebt. Zoek je een ruime bestelwagen met een dubbele cabine? Of juist een compacte, uitgerust bestelwagen met een hydraulische laadklep? Wij zijn uw partner.

Huur een bestelwagen in en rond Wenduine

Bestelwagen huren WenduineDe bestelbusjes van Bestelwagen huren Wenduine kunt u afhalen bij ons in de Stationsstraat. Je bent vandaar in een handomdraai op uw locatie. U kunt op onze websbite de verschillende bestelwagens bekijken die we verhuren.

Een Bestelwagen huren Wenduine bij Mayday betekent dat u goedkoop een goede kwaliteit wagen huurt. Wij verhuren uitsluitend bestelwagens die tip top in orde zijn, Dit bied gegarandeerd een veilig vervoer voor uw spullen en de passagiers.

Prijzen

Gewone bestelwagen 60 euro p/dag
Bestelwagens met laadklep 75 euro p/dag

Voor alle wagens rekenen wij 250 euro waarborg aan. De wagen is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Contacteer ons

Mayday Bestelwagen huren Wenduine bel: 0479/95 88 00 mail: [email protected] of ga naar ons contactformulier. Mayday de goedkoopste in auto en bestelwagen verhuur van West-Vlaanderen.

Tags:

Bestelwagen huren BlankenbergeBestelwagen huren BruggeBestelwagen huren KnokkeBestelwagen huren MiddelkerkeBestelwagen huren Oostende –  Bestelwagen huren Zeebrugge

Bestelbus huren Wenduine is een concept van Meesterklusser

autodoc.BE