Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau

Auto huren Wenduine? Dan zit je hier goed bij Mayday! Bij ons kan je goedkoop en zeer eenvoudig een auto huren.

Auto huren Wenduine bij Mayday

Wenduine is een badplaats aan de Belgische Kust en een deelgemeente van de gemeente De Haan. De plaats telt circa 4000 inwoners. Wenduine wordt ook wel de Prinses der Badsteden genoemd. Wenduine is vanaf de middeleeuwen een vissersdorp geweest dat zich in de twintigste eeuw heeft ontwikkeld tot badplaats met de komst van de kusttram. Bij de toeristische troeven van het dorp zijn het strand, een bos, de markt en een winkelstraat. Verder is Wenduine ook een van de weinige Belgische kustgemeenten met een duingebied, al mag men daar niet rondwandelen, om de duinen te beschermen. Wel kan men een wandelroute volgen door de duinen die bijna tot Blankenberge loopt.

U kunt uw auto ophalen bij Mayday in De Haan en binnen een handomdraai ben je Wenduine alsook bijvoorbeeld in Blankenberge of Knokke Heist.

Ontdek Wenduine

Auto huren WenduineOf je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Wenduine vind je zeker wat je wil, hier valt er het hele jaar door wel iets te beleven!

Wenduine leeft in de zomer! De belle époque viert hoogtij. De prachtige huisjes met rode daken, balkonnetjes, torentjes en gevels maken van de Concessiewijk een pareltje en zorgen voor een familiale, gezellige sfeer. De mooie zeedijk (zonder hoogbouw!) maakt het plaatje af. In Wenduine is gezelligheid troef. Ontspan op het brede strand of op de Rotonde. Rustgevend!

Het domein ‘La Potinière’ (2,2 ha) vormt de groene long van de gemeente. Dit kindvriendelijke stadspark biedt tal van ontspanningsmogelijkheden: 3 tennisterreinen, een mini-golf, een ligweide, 2 speelpleinen, een petanque-plein en centraal een multifunctioneel paviljoen met cafetaria.

Op de tweede hoogste duin (31 m) van de Kust prijkt een wit paviljoentje met rood dak: de Spioenkop.
Je hebt er een prachtig panorama op het achterliggend polderlanschap, de bosrijke omgeving en de kustvlakte. Aan de voet van de duin ligt de Rotonde, the place to be voor zonnekloppers, hengelaars, jeu-de-boulesspelers en kinderen.

Auto huren in Wenduine

Met een huurauto in Wenduine rijdt u zo naar Blankenberge of Oostende toe. Blankenberge is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Vlaanderen. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Blankenberge vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Blankenberge mag u de Pier van Blankenberge  niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard.

Wat je zeker moet gezien hebben is de Bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen in de kustgemeente. De bloemenstoet werd voor het eerst georganiseerd in 1895 en kan dus bogen op een lange geschiedenis. Het bloemenevenement wordt georganiseerd door de Stad Blankenberge. De Bloemenstoet wordt elk jaar opgebouwd volgens een bepaald thema. Er nemen een 20tal grote praalwagens mee, muziekkorpsen vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie. De stoet kan jaarlijks rekenen op meer dan 100. 000 bezoekers

Zoals u hierboven heeft gelezen is er in Wenduinezelf en in de regio genoeg te doen. Met een Auto huren Wenduine kunt u gaan staan en zelf waar uzelf wilt!

Contact

Auto huren Wenduine Bel ons op: 0479/95 88 00, mail: info@meesterklusser.be of ga naar onze contactpagina.

Auto huren BlankenbergeAuto huren bredeneAuto huren BruggeAuto huren De HaanAuto huren KnokkeAuto huren MiddelkerkeAuto huren OostendeAuto huren WenduineAuto huren Zeebrugge

 

Over ons

Auto huren Wenduine is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Lees hier alles over Wenduine

autodoc.BE