Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau

Auto huren Bredene? Dan zit je hier goed bij Mayday! Bij ons kan je goedkoop en zeer eenvoudig een auto huren.

Auto huren Bredene bij Mayday

Bredene is gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Bredene is een badplaats aan de Belgische Kust, en telt ruim 17.000 inwoners, die Bredenaars worden genoemd. Bredene is populair bij kampeerders met meer dan 30 campings op zijn grondgebied en haalt zijn inkomsten dan ook vooral uit het toerisme. Bredene is de enige Belgische badstad met een naaktstrand. De gemeente heeft geen zeedijk, maar een ononderbroken duinenrij, wat haar uniek maakt aan de Belgische kust.  In deze gemeente hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Bredene op een leuke en makkelijke manier. U kunt uw auto ophalen bij Mayday in De Haan en binnen een handomdraai ben je bijvoorbeeld ook in Blenkenberge of Knokke Heist!

Ontdek Bredene

Auto huren BredeneOf je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Bredene vind je zeker wat je wil. Bredene is de enige kustgemeente waar de duinen ongestoord door een zeedijk, overglijden in het fijne zandstrand. In de zomer geniet je er van het geanimeerde strandleven, maar ook buiten het seizoen lokt het spel van eb en vloed velen naar onze badplaats. Voor de sportievelingen is er  het recreatiedomein “Grasduinen” het domein biedt heel wat mogelijkheden voor sport en spel. Niet alleen lopen er mountainbikeparcours, fiets- en wandelpaden door, maar je vindt er ook een vijver, verschillende sportvelden, een fit-o-meter en speelpleintoestellen. Het gemeentebestuur kocht in 1980 het Ryckewaertshof, een hoeve die in de 13e of 14e eeuw werd gebouwd door de Benediktijnen van Sint-Rikiers. De hoeve werd gerestaureerd en ingericht als cultureel centrum en werd genoemd naar de kunstschilder Anto Diez (1914-1992), tevens eerste ereburger van de gemeente. De herhaaldelijk gelauwerde kunstschilder schonk aan de gemeente een unieke schilderijencollectie die permanent in het Ryckewaertshof wordt geëxposeerd. Verder is het hier zomers erg gezellig door de vele terrasjes en u heeft een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Met een huurauto in Bredene is de Spanjaardduin makkelijk te bereiken dit is een paraboolduin en behoort tot de zeereepduinen, deze was tot enkele jaren geleden 28,6 m hoog en kruipt nog jaarlijks enkele millimeters in oostelijke richting, dit door de overheersende west- en noordwesten winden. Deze duin vinden we reeds terug op de kaarten van Porbus uit de jaren 1500, maar onder een andere naam (met name: de Blekkaert). In de volksmond is deze duin nog steeds gekend onder deze naam. Van op de hoge duin is het een prachtig zicht om even bij weg te dromen, zo ziet u tot ver in zee alle scheepvaart vanaf de haven van Oostende tot Zeebrugge, als u naar het oosten kijkt ziet u de torens van Lissewege en Brugge voor u opdoemen, zuidelijk kijkend ligt het uitgestrekte polderlandschap voor u tot de grens met het houtland. Westelijk ziet u mooi de drie wijken van Bredene en de bruisende stad Oostende met zijn haven (met de verrekijker kan u zelf de ingang van de Schelde gade slaan, alsook de IJzertoren is er te zien).

Auto huren in Bredene

Met een huurauto in Bredene rijdt u zo naar Blankenberge of Oostende toe. Blankenberge is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Vlaanderen. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Blankenberge vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Blankenberge mag u de Pier van Blankenberge  niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard.

Wat je zeker moet gezien hebben is de Bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen in de kustgemeente. De bloemenstoet werd voor het eerst georganiseerd in 1895 en kan dus bogen op een lange geschiedenis. Het bloemenevenement wordt georganiseerd door de Stad Blankenberge. De Bloemenstoet wordt elk jaar opgebouwd volgens een bepaald thema. Er nemen een 20tal grote praalwagens mee, muziekkorpsen vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie. De stoet kan jaarlijks rekenen op meer dan 100. 000 bezoekers

Zoals u hierboven heeft gelezen is er in Bredene zelf en in de regio genoeg te doen. Met een Auto huren Bredene kunt u gaan staan en zelf waar uzelf wilt!

Contact

Auto huren Bredene? Bel ons op: 0479/95 88 00, mail: info@meesterklusser.be of ga naar onze contactpagina.

Auto huren BlankenbergeAuto huren bredeneAuto huren BruggeAuto huren De HaanAuto huren KnokkeAuto huren MiddelkerkeAuto huren OostendeAuto huren WenduineAuto huren Zeebrugge

 

Over ons

Auto huren Bredene is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Lees hier alles over Bredene

autodoc.BE