Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau

Auto huren Knokke Heist? Dan zit je hier goed bij Mayday! Bij ons kan je goedkoop en zeer eenvoudig een auto huren.

Auto huren Knokke Heist bij Mayday

Knokke-Heist is een gemeente in West-Vlaanderen en een van de bekendste badplaatsen van België. Het is gelegen aan de grens met Nederland. De zee vormt de noordgrens en ten oosten ligt het Provinciaal Natuurpark Zwin als een buffer met de kust van Zeeuws-Vlaanderen (Nederland). Aan de zuidkant van Knokke-Heist ligt Damme en ten westen ligt de zeehaven van Brugge. De gemeente telt ruim 33.000 inwoners. U kunt uw auto ophalen bij Mayday in De Haan en binnen een handomdraai ben je bijvoorbeeld ook in Blankenberge of Oostende.

Ontdek Knokke Heist

Auto huren KnokkeOf je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien aan zee, in Knokke Heist  vind je zeker wat je wil, hier valt er het hele jaar door wel iets te beleven!

Muziekfestivals, een energieke sfeer en een onophoudelijk aangepast uitgaansaanbod maken Knokke-Heist tot een bijzonder levendige badplaats. Een paar voorbeelden? Het jaarlijkse, gratis, rock- en popfestival Kneistival, het knetterende Vuurwerkfestival of de zo gezellige Folkloremarkt. De Zoute Grand Prix, Nacht van het Zoute of het Cartoonfestival….
Knokke-Heist, altijd in beweging en barstensvol energie. Maar evengoed stil en rustig, als je dat wilt.

Heb je zin in een leuk evenement dat bovendien gratis is? Een combinatie van topsport, shopping en entertainment wacht op je van 28 juni tot en met 15 juli 2018!

Met Knokke Hippique biedt Stephex Events iedereen, van klein tot groot, de kans op te proeven van de paardensport, op het allerhoogste niveau. Dit jaar is het alweer tijd voor de vierde editie van het evenement, waarvoor het team met plezier afzakt naar Knokke-Heist om iedereen een onvergetelijke zomer te bezorgen.

Met een huurauto in Knokke Heist is het Zwin gemakkelijk bereikbaar.

Het Zwin Natuur Park biedt een parking aan die dagelijks geopend is van zonsopgang tot zonsondergang voor wie met de auto komt. Daarnaast zijn er openbare parkeerplaatsen aan de rand van het Zwin. Lijn 12 en tijdens zomermaanden ook lijn 13 verbinden de haltes tussen het Station Knokke en het Zwin Natuur Park. Aan het bezoekerscentrum is een grote overdekte fietsenstalling voorzien.

De Zwinvlakte is toegankelijk voor het publiek en kan je bezoeken onder begeleiding van een gids.

Auto huren in Knokke Heist

Met een huurauto in Knokke Heist rijdt u zo naar Blankenberge of Oostende toe. Blankenberge is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Vlaanderen. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Blankenberge vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Blankenberge mag u de Pier van Blankenberge  niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard.

Wat je zeker moet gezien hebben is de Bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen in de kustgemeente. De bloemenstoet werd voor het eerst georganiseerd in 1895 en kan dus bogen op een lange geschiedenis. Het bloemenevenement wordt georganiseerd door de Stad Blankenberge. De Bloemenstoet wordt elk jaar opgebouwd volgens een bepaald thema. Er nemen een 20tal grote praalwagens mee, muziekkorpsen vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie. De stoet kan jaarlijks rekenen op meer dan 100. 000 bezoekers

Zoals u hierboven heeft gelezen is er in Knokke zelf en in de regio genoeg te doen. Met een Auto huren Knokke kunt u gaan staan en zelf waar uzelf wilt!

Contact

Auto huren Knokke Heist Bel ons op: 0479/95 88 00, mail: [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Auto huren BlankenbergeAuto huren bredeneAuto huren BruggeAuto huren De HaanAuto huren KnokkeAuto huren MiddelkerkeAuto huren OostendeAuto huren WenduineAuto huren Zeebrugge

 

Over ons

Auto huren Knokke Heist is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Lees hier alles over Knokke Heist

autodoc.BE