Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau

Auto huren Jabbeke? Dan zit je hier goed bij Mayday! Bij ons kan je goedkoop en zeer eenvoudig een auto huren.

Auto huren Jabbeke bij Mayday

Jabbeke is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen. De gemeente telt ruim 13.500 inwoners en is gelegen aan de autosnelweg E40. De patroonheilige van Jabbeke is Sint-Blasius.
Sint-Blasiuskerk. De Vlaamse expressionist Constant Permeke bouwde in 1929 in Jabbeke het modernistische woonhuis, annex atelier ‘De Vier Winden’. Hij woonde er tot zijn dood in 1952. In het huis is thans het Provinciaal Museum Constant Permeke ondergebracht.

U kunt uw auto ophalen bij Mayday in De Haan en binnen een handomdraai ben je in Jabbeke alsook in  bijvoorbeeld in Blankenberge of Oostende.

Ontdek Jabbeke

Auto huren JabbekeOf je nu op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie of een weekendje uitwaaien niet ver van de aan zee, in Jabbeke vind je zeker wat je wil, hier valt er het hele jaar door wel iets te beleven!

De Platsemolen (ook “Dorpsmolen” of “Lievensmolen” genoemd) behoort tot het type bergmolen of beltmolen. Deze molenromp vormt het laatste restant van het Zedelgemse molenpatrimonium. De molen werd gebouwd in 1866, ter vervanging van een houten standaardmolen die daar al stond in de 16de eeuw. Burgemeester Joseph Lievens (1801-1883) was er nog molenaar. De molenkap en wieken werden in 1953 verwijderd, maar de molen werd nadien ingericht als mechanische maalderij. De aandrijving gebeurde door een zeldzaam geworden horizontale monocylinder dieselmotor “Claeys-Zedelgem”, die nog altijd ter plaatse staat. De molen werd in 1995 beschermd als monument.

De Maskobossen bevinden zich ten Zuiden van Jabbeke en vormen een uitloper van het grote Vloethemveld. Waar de naam Masko echter vandaan komt, blijft een raadsel! Aan de hand van de bewegwijzerde wandeling (2,5 km) en het fietspad kan je volop genieten van de rijkdom in dit natuurgebied. Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in ‘De Speelplekke’ en zich uitleven in het ‘Moordenaarsbos’. Een mooi stukje speelnatuur, waar men naar hartenlust verstoppertje kan spelen tussen de struiken of bomen, een kamp bouwen of in de bomen klimmen.

Met een huurauto in Jabbelke is het Recreatiepark Klein Strand  gemakkelijk bereikbaar. Recreatiepark Klein Strand biedt je alle voorzieningen voor een ontspannende of sportieve beleving. Neem er een frisse duik in het de grote zwemvijver, waag je op het waterglijbanencomplex of kuier lekker op het zandstrand. De allerkleinsten kunnen naar hartenlust ploeteren in het ondiepe kinderbad of heerlijk op en neer springen op één van de springkussens, ravotten in de overdekte speelkooi met ballenbak of genieten van een van de speeltuinen. Sportievelingen vinden er ook zeker hun gading. Van tennis tot paintball, van fietsen tot petanque spelen. Alles is mogelijk. Tijdens de zomer kan je ook genieten van talrijke animatiemogelijkheden, shows en spektakels. Wie honger en dorst heeft kan steeds terecht in het restaurant of café.

 

Auto huren in Jabbeke

Met een huurauto in Jabbeke rijdt u zo naar Blankenberge of Oostende toe. Blankenberge is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Vlaanderen. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Blankenberge vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Blankenberge mag u de Pier van Blankenberge  niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard.

Wat je zeker moet gezien hebben is de Bloemenstoet in Blankenberge is de traditionele afsluiter van het zomerseizoen in de kustgemeente. De bloemenstoet werd voor het eerst georganiseerd in 1895 en kan dus bogen op een lange geschiedenis. Het bloemenevenement wordt georganiseerd door de Stad Blankenberge. De Bloemenstoet wordt elk jaar opgebouwd volgens een bepaald thema. Er nemen een 20tal grote praalwagens mee, muziekkorpsen vrolijken de stoet op en ook showorkesten en dansgroepen zorgen voor extra kleur en animatie. De stoet kan jaarlijks rekenen op meer dan 100. 000 bezoekers

Zoals u hierboven heeft gelezen is er in Jabbeke zelf en in de regio genoeg te doen. Met een Auto huren Jabbekekunt u gaan staan en zelf waar uzelf wilt!

Contact

Auto huren Jabbeke? Bel ons op: 0479/95 88 00, mail: info@meesterklusser.be of ga naar onze contactpagina.

Auto huren BlankenbergeAuto huren bredeneAuto huren BruggeAuto huren De HaanAuto huren KnokkeAuto huren MiddelkerkeAuto huren OostendeAuto huren WenduineAuto huren Zeebrugge

 

Over ons

Auto huren Jabbeke is een concept van Mayday de goedkoopste en gemakkelijkste autoverhuurder van West-vlaanderen. Bekijk hier ons aanbod.

Voor alle auto’s rekenen wij 250 euro waarborg aan, behalve voor de audi q7 hier bedraagd de waarborg 1000 euro. De auto is volgetankt en moet gevuld terug gebracht worden en in de staat zoals hij is meegegeven!

De eerste 100 km is gratis daarna rekenen we 25 euro cent de km aan.

Lees hier alles over Jabbeke

autodoc.BE