Auto verhuur West-vlaanderen
  • Autoverhuurders
    In West-Vlaanderen
  • Een concept van Seobureau
By - admin

Nieuwe wieldoppen online bestellen

Het gebeurt vrijwel iedereen wel eens die wieldoppen heeft; het verliezen van een wieldop. Soms gebeurt het totaal ongemerkt. Niets zo irritant als wanneer je hierachter komt. Het is een onooglijk gezicht daarnaast, wanneer de auto 3 glanzende wieldoppen heeft en één wiel afwijkt van dit harmonieuze beeld.

Wieldop verloren? Bestel online nieuwe

Hoe verlies je nu eigenlijk een wieldop? Komt het doordat deze niet goed zijn bevestigd? Meestal is dit laatste niet het geval; als wieldoppen strak bevestigd zijn zul je deze niet snel verliezen. De meest voorkomende oorzaak van het verliezen van wieldoppen is het schampen van een trottoir. Vooral tijdens inparkeren en het nemen van bochten ’s avonds in het donker, wil nog wel eens zorgen voor het kwijt raken van een wieldop. Let hier dus goed op tijdens deze manoeuvres. Is de wieldop onverhoopt los geraakt, stap dan even uit de auto; misschien is de wieldop nog bruikbaar. Is dit niet het geval, dan kunt u eenvoudig weg online nieuwe bestellen.

Nieuwe wieldoppen bestellen

Online kunt u wieldoppen vinden in vele prijsklasse. Vanaf ca. 13 euro kunt u al een wieldop bestellen, tot aan enkele tientallen euro’s.

Vind gemakkelijk wieldoppen online bij AUTODOC.BE. Hier kunt u iedere maat wieldop kopen, voor zowel low budget prijzen als wieldoppen van bekende merken zoals Michelin.

Functie wieldoppen

Wieldoppen functioneren voornamelijk als accessoire. Zonder wieldoppen oogt de auto in de meeste gevallen nu eenmaal minder fraai. De wieldop zorgt dat de velg verhult blijft en geeft de auto een wat flitsender uiterlijk.

Ook beschermen wieldoppen de velgen enigszins tegen schade en soms roestvorming. Wieldoppen zijn zowel verkrijgbaar in kunststof (met meestal zilverkleurige uitvoeringen) maar ook gemaakt van metaal. Voor die laatste liggen de prijzen meestal wat hoger. Wanneer een auto reeds licht metalen velgen heeft, dan zijn wieldoppen overbodig.